Honor 20S: Έρχεται το φθινόπωρο με 6 ίντσες οθόνη και 20W ταχυφόρτιση;

Techblog.gr

Honor 20S

Η Honor κυκλοφόρησε τα Honor 20 και Honor 20 Pro τον Μάιο και τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί αρκετές φήμες για το επερχόμενο Honor 20S. Φαίνεται ότι θα είναι μία μικρότερη αλλά αντίστοιχα ισχυρή έκδοση των άλλων smartphone της σειράς.

Αρχικά, λέγεται ότι το Honor 20S θα έχει 6 ίντσες οθόνη με waterdrop notch, 8GB μνήμη RAM, 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και θα τρέχει Android 10. Οι φήμες θέλουν η συσκευή να έχει 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 20W γρήγορης φόρτισης.

Honor 20S

Όπως είπαμε, το Honor 20S θα είναι μία μικρότερη άλλα αντίστοιχα ισχυρή έκδοση με τα άλλα smartphone της σειράς.Οπότε, σχεδιαστικά δεν περιμένουμε να διαφέρει ιδιαίτερα.

Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Kirin 810 με Mali-G52 GPU και θα χρησιμοποιεί DaVinci AI NPU. Σύμφωνα με αναφορές το smartphone θα έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το Honor 9X. Επιπλέον, αναμένουμε το smartphone να έχει 32MP selfie κάμερα με AI beauty lens και 48MP AI ultra clear κύριο πίσω αισθητήρα.

Η Honor δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με το 20S, ούτε έχει δηλώσει ότι εργάζεται πάνω σε αυτή. Ωστόσο, τα leaks και οι αναφορές είναι αρκετά και περιμένουμε να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, διότι η επίσημη παρουσίαση της συσκευής λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος