Με νίκη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε γρήγoρα, αλλά πέτυχε αγχωτική νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Πασαλίδη μέσα στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε εύστοχα.

Στη συνέχεια του αγώνα ήταν καλύτεροι και είχαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησαν, με κορυφαία το δοκάρι του Ελ Αραμπί στο 69΄.

Όμως μετά το 60′ βγήκε και ο Αστέρας με αξιώσεις στην αντεπίθεση, είχε κι αυτός τις δικές του ευκαιρίες, που γέμισαν με άγχος τους γηπεδούχους, ζήτησε κι ένα πέναλτι με τον Μπαράλες στο 82΄, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Έξαλλος με το γεγονός ότι δε δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο φινάλε του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο Μπόρχα Χιμένεθ, με τον τεχνικό του Αστέρα να δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος την 1η αγωνιστική. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Είχαμε ευκαιρίες, όπως με τον Μαρκ, καθώς κι ένα απίθανο πέναλτι που δε δόθηκε».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση