Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 11χρονο στην Εύβοια – Πώς περιγράφουν οι γονείς το περιστατικό

Επίθεση από λυκόσκυλο δέχτηκε ένα 11χρονο αγόρι, προχθες το απόγευμα, στο Αχλάδι της Εύβοιας.

Όπως αναφέρουν οι γονείς του, μιλώντας στον Alpha, το περιστατικό συνέβη όταν το παιδί έκανε ποδήλατο παρέα με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

“Ερχόταν μία κυρία από την παραλία με το σκυλί της, το κράταγε βέβαια από το λουρί, αλλά το είχε αμολημένο, ήταν πιο μακριά το σκυλί. Και την ώρα που περνούσαν τα παιδιά, αυτή δεν σταμάτησε στην παραλία να περάσουν τα παιδιά με τα ποδήλατα, αλλά προχώρησε. Βγαίνει το σκυλί στο δρόμο. Απ’ ότι μου είπε ο Νίκος έπεσε πάνω στο σκυλί με το ποδήλατό του και το σκυλί αμέσως όρμηξε πάνω στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει, να το πετσοκόβει θα έλεγα», δήλωσε ο πατέρας.

Ο πατέρας του 11χρονου εξέφρασε την αγανάκτησή του με τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, η οποία, όπως είπε, μετά την επίθεση έφυγε από την Εύβοια “αντί να έρθει να δει τι κάνει το παιδί”.

“Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί, είμαστε πάρα πολύ τυχεροί”, δήλωσε η μητέρα του 11χρονου για να προσθέσει: «κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί μας. Χάσαμε τη γη από τα πόδια μας”.

Ο 11χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο, οι γιατροί συνέστησαν στους γονείς να το μεταφέρουν στο Παίδων, λόγω των τραυμάτων του. Το αγόρι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση