Μπλάκ άουτ στη Σκιάθο χθες βράδυ

Μπλάκ άουτ στη Σκιάθο χθες βράδυ

Χωρίς ρεύμα έμεινε χθες βράδυ για τέσσερις περίπου ώρες η Σκιάθος από βλάβη σε κεντρικό υπόγειο καλώδιο μέσης τάσης μεταξύ Αγίας Ελένης και Σκιάθου. Η βλάβη προκλήθηκε στις δέκα παρά είκοσι το βράδυ και το ρεύμα δόθηκε σε όλο το νησί λίγο μετά τη μια και οι μισή τα ξημερώματα σήμερα. Η παρέμβαση του συνεργείου ήταν άμεση καθώς κατάφερε μέσα από διακλαδώσεις να δώσει ρεύμα στο νησί που βουλιάζει από κόσμο. Οριστική αποκατάσταση της βλάβης θα κάνει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που έφερε θυμάμαι άσε σήμερα στο νησί με ειδικά μηχανήματα.

Σε ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά συγνωμη και υπόσχεται οτι » θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη» στη Σκιάθο, που προκάλεσε πλήρη διακοπή ρεύματος.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, οι οποίες σημειώθηκαν [σ.σ. χθες] Παρασκευή 16η Αυγούστου 2019» και «περίπου στις 21.40, λόγω βλάβης που προέκυψε σε γραμμή Μέσης Τάσης, διευκρινίζει ότι μετά την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του, περίπου στις 12.00, επανηλεκτροδοτήθηκε η χώρα του νησιού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη», αναφέρει ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχληση τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

www.ert.gr

ertweb