Google Pixel 4 XL: Live εικόνες δείχνουν μεγάλο forehead και μικρά bezels

Techblog.gr

Google Pixel 4 XL

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση των Google Pixel 4 και Google Pixel 4 XL έχει ξεκινήσει. Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά των συσκευών, έχουμε δει το επίσημο render που κυκλοφόρησε η Google και κατά τα άλλα χρήστες τα έχουν φωτογραφίσει σε δημόσιους χώρους.

Ωστόσο, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει την μπροστά όψη των Google Pixel 4. Η μόνη φορά που είδαμε τμήμα της οθόνης των smartphone ήταν όταν δημοσιεύτηκαν εικόνες που δείχνουν το module της selfie κάμερας, με του αμέτρητους αισθητήρες.

Αυτή τη φορά, το Βρετανικό site The Teen Tech δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Google Pixel 4 XL στις οποίες βλέπουμε αρκετά καθαρά την πρόσοψη της συσκευής. Σύμφωνα με την πηγή, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε αεροπλάνο και μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε τα σχετικά μικρά bezels του smartphone καθώς και το σχετικά μεγάλο forehead.

Google Pixel 4 XL

Η συσκευή έχει μία selfie κάμερα και η θέση της στην κορυφή του Google Pixel 4 XL ταιριάζει απόλυτα με την εικόνα που είχε δημοσιεύσει η εταιρεία. Από την άλλη, το ακουστικό είναι ελάχιστα ορατό, κάτι που είτε οφείλεται στον σχεδιασμό ή στη γωνία λήψης.

Σε γενικές γραμμές, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι η Google μπόρεσε να ενσωματώσει στη συσκευή αρκετούς αισθητήρες, όπως το Soli radar, και να προσφέρει ασφαλές Face unclock χωρίς να δημιουργήσει ένα τεράστιο forehead. Σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, αλλά φαίνεται να είναι όσο μικρό θα μπορούσε να γίνει.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε ότι τα Google Pixel 4 θα έχουν χρωματιστό κουμπί απενεργοποίησης και τα bezels να έχουν το ίδιο χρώμα με την πλάτη. Σε επίπεδο specs γνωρίζουμε ότι θα έχουν Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM διπλή πίσω κάμερα με 12MP κύρια και 16MP τηλεφακό.

Το Google Pixel 4 XL θα έχει 6,3 ίντσες οθόνη, η μικρή έκδοση 5,7 ίντσες, ενώ και οι δύο οθόνες θα είναι OLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Τέλος, η επίσημη παρουσίαση των smartphones αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος