Week in Review: Samsung Galaxy Note 10, Nubia Z20, Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019, Harmony OS

Techblog.gr

Αυτήν την εβδομάδα μας απασχόλησαν ιδιαίτερα οι συσκευές της Samsung, τις οποίες περιμέναμε να παρουσιάσει στο Unpacked Event, το Nubia Z20, το Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019 και διάφορες μικρές και μεγάλες ειδήσεις που αφορούν συσκευές, λειτουργικά συστήματα και άλλα.

Ας ξεκινήσουμε με τη Samsung που κράτησε ξάγρυπνους πολλούς οπαδούς αυτήν την εβδομάδα. Αρχικά, η εταιρεία παρουσίασε το Samsung Galaxy Watch Active 2 το οποίο έχει στεφάνη αφής και η τιμή του ξεκινά από τα 250€. Λίγο αργότερα αποκάλυψε τον Samsung Exynos 9825, ώρες πριν την αποκάλυψη των Note 10 τα οποία και έχει εξοπλίσει.

Τελικά φτάσαμε στη μεγάλη ημέρα και μάθαμε τα πάντα για την οικογένεια των Samsung Galaxy Note 10, των οποίων το S Pen ελέγχει το zoom της κάμερας και πολλά άλλα. Βέβαια, αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να διαβάσετε τα δέκα σημεία υπεροχής των νέων phablet, κατά πόσο η βασική έκδοση διαφέρει από το Note 9, να δείτε τα επίσημα unboxing και hands-on βίντεο, και μετά να περιμένετε μέχρι τις 23 Αυγούστου που θα κυκλοφορήσουν με τιμές από 999 ευρώ.

Κατά τα άλλα, η κορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε το Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour που είναι σχεδιασμένο για αφοσιωμένους δρομείς, που θέλουν να αναβαθμίσουν την προπόνησή τους. Καθώς και το Samsung Galaxy Book S ένα Windows 10 laptop με Snapdragon 8cx, LTE, 23 ώρες μπαταρία και βάρος 960 γρ.

Στα άλλα νέα, είχαμε την αποκάλυψη του Xiaomi Mi Gaming Laptop 2019 που διαθέτει GeForce RTX 2060, βγαίνει σε τρεις εκδόσεις και οι τιμές ξεκινούν από 980€. Επίσης, ανακοινώθηκε το Nubia Z20 που έχει δύο curved οθόνες, δύο fingerprint scanner και τιμή από 440€.

Λίγο πριν περάσουμε στις διαρροές θα πούμε για τον Trump ο οποίος κατηγορεί τα βιντεοπαιχνίδια για τις μαζικές ένοπλες επιθέσεις, τη Xiaomi η οποία ετοιμάζει smarthphone με 108MP Samsung ISOCELL αισθητήρα και ότι το Xiaomi Mi 9T Pro έρχεται στην Ευρώπη και η έκδοση 6/64GB έχει τιμή 430 ευρώ.

Επίσης, η Realme ετοιμάζει τρία smartphone με τετραπλή κάμερα τα οποία θα παρουσιάσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, κι ενώ ξεκίνησε η τελική beta του Android Q η Huawei αποκάλυψε το Harmony OS το οποίο θα κυκλοφορήσει με την τηλεόραση Honor Vision TV.

Τέλος, σε σημαντικές διαρροές είχαμε μία ακόμη επιβεβαίωση του κυκλικού module του Huawei Mate 30 Pro, τις πρώτες φωτογραφίες του OnePlus 7T Pro, τα νέα Motorola One Action και Motorola One Zoom, και τέλος renders θηκών του Google Pixel 4 XL αποκάλυψαν πόσο λεπτό module έχει η πίσω κάμερα.

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος