Θαλάσσια τραγωδία στο Πόρτο Χέλι

Θαλάσσια τραγωδία στο Πόρτο Χέλι

Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα τραυματισμένοι σε σύγκρουση σκαφών στο Πόρτο Χέλι.

Περίπου στις 10.30μμ, δύο σκάφη συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και μία γυναίκα να έχει τραυματιστεί σοβαρά, όταν φουσκωτό με 10 Άγγλους τουρίστες έπεσε πάνω σε ξύλινο σκάφος με τρεις Έλληνες τουρίστες, εκ των οποίων οι δύο άντρες είναι νεκροί και η γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό καθώς στη θέση Κοιλάδα, ανάμεσα Σπέτσες και Πόρτο Χέλι συγκρούστηκαν δύο σκάφη. Η σύγκρουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος που έπλεε στην περιοχή κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με μικρό βοηθητικό σκάφος (τέντερ) στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα.

Το σκάφος πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το μικρό βαρκάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο από τους επιβάτες του τέντερ και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Επί τόπου έσπευσαν τέσσερα πλωτά του Λιμενικού και Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή παραπλεόντων σκαφών. Ακολούθως έγινε γνωστό ότι έγινε μεταφορά τραυματία στο νοσοκομείο του Άργους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος

Αφήστε μια απάντηση