Samsung Galaxy Note 10: Επίσημη σειρά unboxing και hands-on βίντεο

Techblog.gr

Samsung Galaxy Note 10

Εχθές, η Samsung παρουσίασε τα νέα Galaxy Note 10 και όλα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους. Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε μία εκδήλωση της Samsung στην οποία θα δοκιμάσουν πρώτοι το smartphone.

Η Xiaomi έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την κυκλοφορία unboxing και teardown βίντεο των συσκευών της. Φαίνεται ότι η Samsung αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της κινέζικης κατασκευάστριας και να δείξει επίσημα στο κοινό τι έχουν να προσφέρουν τα Samsung Galaxy Note 10, και μάλιστα όχι με ένα, αλλά με ολόκληρη σειρά hands-on βίντεο.

Σε κανένα από τα βίντεο δεν αναφέρεται η απουσία της θύρας ακουστικών, κάτι που για αρκετούς ίσως αποτελεί το μόνο μελανό σημείο των συσκευών. Ωστόσο, στόχος της σειράς είναι να προβάλει όλα αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy Note 10.

Η σειρά αποτελείται από επτά βίντεο και το πρώτο αφορά PlayGalaxy Link. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των phablets να συνεχίσουν να παίζουν οποιοδήποτε παιχνίδι ξεκίνησαν στο κινητό από τον υπολογιστή.

Σειρά έχει το χαρακτηριστικό της κάμερας Pro-Grade το οποίο υποστηρίζει τα live effects και το χαρακτηριστικό Zoom-In Mic που αυξάνει την ένταση του ήχου όταν κάνουμε zoom in στην πηγή του.

Η Samsung επίσης διαφημίζει το S Pen και τις δυνατότητες του. Όπως είδαμε ήδη το S Pen υποστηρίζει Air Gestures τα οποία επιτρέπουν τον χειρισμό της συσκευής χωρίς καν να την αγγίζει ο χρήστης. Φυσικά, διατηρεί την παλιά του χρήση που δεν είναι άλλη από τη λήψη και το διαμοιρασμό σημειώσεων.

Η Samsung συνεργάστηκε με την Microsoft στα Galaxy Note 10 και η εταιρεία με το επόμενο βίντεο διαφημίζει τους καρπούς της συνεργασίας αυτής. Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν το Link to Windows το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο των ειδοποιήσεων, την προβολή μηνυμάτων και πολυμέσων από τη συσκευή στον υπολογιστή.

Τα Samsung Galaxy Note 10 διαφημίζονται ως κονσόλες, φωτογραφικές μηχανές, και στούντιο ταινιών. Η εταιρεία σε αυτό το βίντεο αποκαλύπτει μερικά παραπάνω πράγματα σχετικά με τον built-in video editor, ο οποίος σύμφωνα με την Samsung επιτρέπει τη δημιουργία επαγγελματικών βίντεο.

Λίγο πριν το τέλος, η εταιρεία κάνει “unboxing” τα Samsung Galaxy Note 10, διαφημίζοντας τις bezel-less Cinematic Infinity οθόνες και γενικά τα καλύτερα χαρακτηριστικά των phablets.

Το τελευταίο βίντεο αφορά το DeX το οποίο προσφέρει πλέον περισσότερες δυνατότητες και μέσω σύνδεσης καλωδίου μετατρέπει τα phablets σε εργαλεία εκτέλεσης εργασιών γραφείου.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα νέα phablets διαβάστε τα δέκα σημεία υπεροχής τους, πότε έρχονται στην Ελλάδα και που θα κυμανθούν οι τιμές τους.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος