Motorola One Zoom: Θα έχει Snapdragon 675, 6GB RAM και τετραπλή κάμερα

Techblog.gr

Motorola One Zoom

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Motorola εργάζεται πάνω σε ένα smartphone με τέσσερις πίσω κάμερες. Αρχικά, οι φήμες έλεγαν ότι θα είναι το Motorola One Pro, ωστόσο νεότερες αναφορές σημειώνουν ότι το smartphone θα λέγεται Motorola One Zoom.

Εκτός από το όνομα της συσκευής έχουν αποκαλυφθεί και αρκετά από τα χαρακτηριστικά της, καθώς και η τιμή. Σύμφωνα με τις αναφορές το smathphone θα έχει 6.2 ιντσών οθόνη με υποστήριξη HDR.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 675 και 4.000mAh μπαταρία. Τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM με 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Motorola One Zoom

Στην πίσω πλευρά το Motorola One Zoom έχει τέσσερις κάμερες, με την κύρια να είναι στα 48MP και να χρησιμοποιεί τεχνολογία Quad Pixel. Η δευτερεύουσα κάμερα είναι στα 12MP, η τρίτη στα 8MP και η τέταρτη είναι αισθητήρας βάθους.

Οι κάμερες του smartphone θα υποστηρίζουν dual OIS, 1.6micron μέγεθος pixel, εστιακό βάθος από 13mm μέχρι 81mm και 5x υβριδικό ζουμ. Η selfie κάμερα θα είναι στα 16MP.

Τέλος, το Motorola One Zoom θα έχει υποστήριξη NFC, θύρα ακουστικών και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα γκρι, μωβ και καφέ. Η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην IFA 2019 και σύμφωνα με τις αναφορές η τιμή της συσκευής θα είναι 429€.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος