Motorola One Action: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Techblog.gr

Motorola One Action

Σήμερα, το Amazon Γερμανίας καταχώρησε κατά λάθος το Motorola One Action και σχεδόν άμεσα απομάκρυνε την καταχώρηση από την ιστοσελίδα. Ωστόσο, κάποιοι φάνηκαν αρκετά γρήγοροι ώστε να καταγράψουν τα χαρακτηριστικά της συσκευής και να αποθηκεύσουν δεκάδες φωτογραφίες.

Το smartphone έχει παρόμοιο σχεδιασμό στην οθόνη με το Motorola One Vision. Δηλαδή, λεπτά bezels, μικρό chin και punch-hole στην αριστερή πλευρά. Το punch-hole στεγάζει μία 13MP selfie κάμερα και η οθόνη έχει 21:9 αναλογία.

Πέρα από τον ίδιο σχεδιασμό, στο Motorola One Action θα βρούμε τον ίδιο οκταπύρηνο επεξεργαστή, Exynos 9609. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης.

Η συσκευή έχει τρεις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 13MP και η δευτερεύουσα να είναι μία ευρυγώνια Action Cam με 117° fov. Κατά τα άλλα, το smartphone έχει 3.500mAh μπαταρία, USB type-C, τρέχει Android 9 Pie και ανήκει στο πρόγραμμα Android One.

Motorola One Action

Το WinFuture, που κατέγραψε αρχικά το leak, αναφέρει ότι η συσκευή θα αποκαλυφθεί στην IFA 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο. Επίσης, θα γίνει διαθέσιμη προς πώληση στο Amazon Γερμανίας στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η τιμή του Motorola One Action θα είναι 299€, ενώ θα κυκλοφορήσει και μία έκδοση με 3GB μνήμη RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης της οποία η τιμή παραμένει άγνωστη.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος