iPhone 11: Κυκλοφορούν 20 Σεπτεμβρίου;

Techblog.gr

Απέχουμε σχεδόν έναν μήνα από την αποκάλυψη της iPhone 11 σειράς και σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον Πρόεδρο της Ιαπωνικής SoftBank, η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτέμβρη.

Η Ιαπωνία περιέγραψε έναν αναθεωρημένο νόμο για τις τηλεπικοινωνίες, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη. Αυτός ο νόμος δεν θα επιτρέπει στις εταιρείες κινητής να συνδυάζουν πακέτα δεδομένων με high-end συσκευές όπως τα iPhone.

Ο Ken Miyauchi χρειάστηκε να πάρει θέση και όταν ρωτήθηκε πως σκοπεύει η SoftBank να χειριστεί την κυκλοφορία των iPhone 11 απάντησε,

“Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι θα πρέπει να κάνω για 10 μέρες. Όχι, δεν πρέπει να το πω αυτό. Τέλος πάντων, δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone. Ωστόσο, σχεδόν μετά από 10 μέρες δεν θα βρίσκεται σε bundle.”

Από την δήλωση του Miyauchi συμπεραίνουμε ότι τα iPhone 11 θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτέμβρη. Ημερομηνία που ταιριάζει αρκετά με την κυκλοφορία των iPhone τα προηγούμενα χρόνια.

Γενικά η Apple αποκαλύπτει την επόμενη γενιά iPhone την δεύτερη Τρίτη ή Τετάρτη του Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι φέτος τα iPhone 11 θα αποκαλυφθούν στις 10 ή 11 Σεπτεμβρίου με πιο πιθανή ημερομηνία την 10 Σεπτέμβρη.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης