Πανσερραϊκός: Ο Σάκης Αναστασιάδης τεχνικός διευθυντής ακαδημιών

Πανσερραϊκός: Ο Σάκης Αναστασιάδης τεχνικός διευθυντής ακαδημιών

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού για την οριστική επιστροφή των ακαδημιών των «λιονταριών» στην ομάδα, ήρθε μια νέα ανακοίνωση για να ισχυροποιήσει αυτήν την επιστροφή με την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών από τον Σάκη Αναστασιάδη.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην… κατάλληλη θέση αφού ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού, είμαι κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του συλλόγου κι έχει συνδυάσει το όνομα του με την ανάδειξη πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τους «κόκκινους» όπως ο Κώστας Τσιμίκας, ο Τάσος Παπάζογλου, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Ανάκογλου κι άλλοι πολλοί με πιο πρόσφατο τον Απόστολο Αποστολόπουλο. Μάλιστα σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών πριν λίγες μέρες ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Σάκης Αναστασιάδης είχε μιλήσει για τους Κώστα Τσιμίκα και Απόστολο Αποστολόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού:    

«Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών ο Σάκης Αναστασίαδης!

Οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας, οι διοικούντες, του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, μετά από 7 μήνες και 11 ημέρες, ανακοινώνουν -όπως είχαν υποσχεθεί- την ενεργοποίηση του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη στις ακαδημίες της ομάδας μας.

Ο τελευταίος manager των επιτυχιών, στην ανάδειξη ταλέντων στον Πανσερραϊκό, αναλαμβάνει τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών, έχοντας την γενική επίβλεψη στην ανάπτυξη συνολικά των υποδομών, στα μικρά κλιμάκια των παικτών του Πανσερραϊκού.

Ευχόμαστε στον Σάκη Αναστασιάδη, να βγάλει και πάλι παίκτες που θα στελεχώσουν με αξία την πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού, θα γίνουν οι επόμενοι πρωταθλητές Ελλάδας και θα φορέσουν το Εθνόσημο στο στήθος, όπως οι Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Ανάκογλου και Τσιμίκας».

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης