Samsung Galaxy Tab S6 και Watch Active 2: Θα αποκαλυφθούν σε διαφορετικά events

Techblog.gr

Η Samsung έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει επίσημα τα νέα Samsung Galaxy Note 10 στις 7 Αυγούστου. Εκτός από τα πολλαπλά leaks των νέων Note 10 smartphones έχουμε δει αρκετές φήμες για το Samsung Galaxy Tab S6 και το Samsung Galaxy Watch Active 2.

Samsung Galaxy Tab S6 and Samsung Galaxy Watch Active 2

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι η Samsung θα αποκαλύψει τις δύο συσκευές μαζί. Κάποιες φήμες ήθελα την εταιρεία να τις παρουσιάζει μαζί με τα Samsung Galaxy Note 10. Ωστόσο, η Samsung δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κάνει tease δύο νέα προϊόντα τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 31 Ιουλίου και στις 5 Αυγούστου.

Αν και το βίντεο δεν αποκαλύπτει τίποτα για τα προϊόντα, οι γραμμές των ακμών που προβάλλονται μας δίνουν μία ιδέα για αυτά. Επιπλέον, στον τίτλο αναφέρει ότι πρόκειται για ένα Galaxy Tab και ένα ρολόι.

Samsung Galaxy Tab S6



Samsung Galaxy Tab S6 and Samsung Galaxy Watch Active 2

 

Σύμφωνα με το βίντεο το tablet θα έχει λεπτό μεταλλικό design, contact pins για αξεσουάρ, S Pen stylus το οποίο είναι “κολλημένο” στην πίσω όψη και πληκτρολόγιο. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες ταιριάζουν γάντι με ότι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα για το Samsung Galaxy Tab S6.



Η δεύτερη συσκευή είναι ένα smartwatch, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από το Samsung Galaxy Watch Active 2. Το ρολόι έχει μερικά κουμπιά στη δεξιά πλευρά, δερμάτινο λουράκι, οπτικό αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και θύρα USB type-C.

Η Samsung αναφέρει στη δημοσίευση που έκανε στην ιστοσελίδα της ότι τα προϊόντα αυτά είναι φτιαγμένα για τη γενιά που θέλει τη δύναμη να δημιουργεί και να καταναλώνει οπουδήποτε βρίσκεται.

Το Samsung Galaxy Tab S6 θα αποκαλυφθεί αργότερα σήμερα και το Samsung Galaxy Watch Active 2 στις 5 Αυγούστου. Οπότε, άκυρες οι φήμες για την ταυτόχρονη παρουσίαση όλων των συσκευών της εταιρείας.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος