Samsung Galaxy A30s: Έρχεται 11 Αυγούστου με τριπλή κάμερα και infinity V οθόνη

Techblog.gr

Samsung Galaxy A30s

Στις αρχές του έτους η Samsung είχε δηλώσει ότι θα κυκλοφορεί ένα νέο smartphone κάθε μήνα και έως τώρα η εταιρεία έχει τηρήσει την υπόσχεσή της. Τον Φεβρουάριο, η Samsung είχε κυκλοφορήσει το Galaxy A30 και τώρα ήρθε η ώρα για την ανανεωμένη έκδοση του, το Samsung Galaxy A30s.

Σύμφωνα με αναφορές, το Samsung Galaxy A30s θα έχει τρεις πίσω κάμερες και Infinity-V οθόνη. Αναφορικά το A30 διαθέτει δύο πίσω κάμερες στα 16MP η κύρια και μία ευρυγώνια στα 5MP, ενώ στην οθόνη έχει Infinity-U.

Οι πηγές δεν γνωστοποιούν το είδος της τρίτης κάμερας, ωστόσο, σύμφωνα με την τιμή της συσκευής θεωρούμε ότι η τρίτη κάμερα θα είναι αισθητήρας βάθους στα 2MP. Επιπλέον, πέρα από την αλλαγή του notch στην οθόνη δεν υπάρχει κάποια βελτίωση όσον αφορά την ανάλυση της.

Το Samsung Galaxy A30s εμφανίστηκε και στο Geekbench νωρίτερα τον Ιούλιο και έχει αριθμό μοντέλου SM-A307FN. Η ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι η συσκευή θα έχει 3GB μνήμη RAM, οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,58GHz και θα τρέχει OneUI βασισμένο στο Android 9 Pie.

Αναφορικά, το Samsung Galaxy A30 έχει Super AMOLED FullHD+ οθόνη στις 6,4 ίντσες, 3GB μνήμη RAm και 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Η συσκευή έχει κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω όψη κα 4000mAh μπαταρία με υποστήριξη 15W γρήγορης φόρτισης.

Αναμένουμε το Samsung Galaxy A30s να έχει τα ίδια ή ελαφρώς βελτιωμένα χαρακτηριστικά και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος