Πριμ στους συνεπείς δανειολήπτες

Υστερα από 10 χρόνια κρίσης έφτασε η ώρα της επιβράβευσης για τους καλοπληρωτές. Ο λόγος για τους δανειολήπτες που, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στα χρόνια της κρίσης και των Μνημονίων, συνέχισαν να πληρώνουν τις μηνιαίες δόσεις του στεγαστικού τους δανείου, κόβοντας ενδεχομένως άλλες δαπάνες από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε χθες ένα νέο πλέγμα δράσεων που προβλέπει την ανταμοιβή όλων όσοι παρέμειναν συνεπείς στην εξυπηρέτηση του χρέους τους τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και την παροχή επιπλέον κινήτρων για να παραμείνουν «πράσινοι» μέχρι τέλους. Συγκεκριμένα, θα επιστρέφει κάθε χρόνο στους λογαριασμούς των δανειοληπτών το 5% των τόκων που πληρώνουν και θα προσφέρει δωρεάν αγορές σε όλο το δίκτυο των συνεργατών της, ίση με το 2% της αξίας των ετήσιων συναλλαγών με κάρτες σε συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ και πρατήρια καυσίμων.

Ετσι, όποιος συμπληρώνει κάθε χρόνο 12 μήνες ομαλών αποπληρωμών θα προσθέτει στο πορτοφόλι του ένα ποσό, τόσο σε μετρητά όσο και σε πόντους, τους οποίους θα μπορεί να εξαργυρώσει στα ψώνια του, πληρώνοντας στο ταμείο της επιχείρησης λιγότερο ή και καθόλου.

  • Ποιες κινήσεις ετοιμάζουν οι υπόλοιπες τράπεζες;
    Ποιοι εντάσσονται στο πρόγραμμα επιβράβευσης;
    Πότε θα τεθεί σε ισχύ

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων της Τετάρτης

Πριμ στους συνεπείς δανειολήπτες

Αφήστε μια απάντηση