Huawei Nova 5: Πούλησαν πάνω από 2 εκατομμύρια συσκευές σε έναν μήνα

Techblog.gr

Huawei Nova 5

Τον Ιούνιο Huawei αποκάλυψε τα νέα smartphones της σειράς Nova, τα οποία είναι τα Huawei Nova 5, Nova 5 Pro και Nova 5i. Πριν μερικές μέρες, η εταιρεία κυκλοφόρησε στην Κίνα το τέταρτο μοντέλο της σειράς, το Huawei Nova 5i Pro, μαζί με το Huawei Mate 20 X 5G.

Μπορεί η σειρά να παρουσιάστηκε και να κυκλοφόρησε σε δύο δόσεις, αλλά φαίνεται να κάνει εξαιρετικές πωλήσεις. Μόλις σε έναν μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωσή τους, η εταιρεία δήλωσε ότι έχουν πουληθεί πάνω από 2 εκατομμύρια Huawei Nova 5.

Όπως ήδη είπαμε, η σειρά Nova 5 αποτελείται από τέσσερις συσκευές, οι οποίες έχουν αποκτήσει πολλούς οπαδούς στην Κίνα. Το μεγαλύτερο μερίδιο των χρηστών της σειράς είναι νεαρά άτομα, μικρής ηλικίας. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός, ότι η σειρά Huawei Nova 3 είχε πετύχει επίσης 2 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε έναν μήνα.

Η Huawei αποκάλυψε ότι από το 2016, όπου και ανακοινώθηκε το πρώτο Huawei Nova, μέχρι το τέλος του 2018 είχε πουλήσει πάνω από 65 εκατομμύρια συσκευές της σειράς αυτής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προς το παρόν κανένα από τα smartphones της σειράς Nova 5 δεν έχουν κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, και η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση για το αν σκοπεύει να τα διαθέσει στις παγκόσμιες αγορές.

Για να γιορτάσει τις 2 εκατομμύρια πωλήσεις, η Huawei ανακοίνωσε ένα ειδικό περιορισμένης έκδοσης σετ δώρου για το Huawei Nova 5 Pro, σε χρώμα Coral orange.

Huawei Nova 5

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος