Xiaomi Black Shark 2 Pro: Εμφανίστηκε στο Geekbench

Techblog.gr

Όπως σας ενημερώσαμε, η Xiaomi ετοιμάζεται να αποκαλύψει πιθανόν τον διάδοχο του Black Shark 2 στις 30 Ιουλίου. Το gaming smartphone της εταιρείας φημολογείται πως είναι η απάντηση σε άλλα ανανεωμένα smartphone τα οποία εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο έπειτα από την παρουσίαση του Snapdragon 855+.

Στο Geekbench σήμερα εμφανίστηκε ένα smartphone πιθανότατα το Black Shark 2 Pro, το οποίο πέτυχε 3.632 πόντους σε Single core και 11.304 σε Multi core tests. Εκτός από τις επιδόσεις, αποκαλύφθηκαν και άλλα χαρακτηριστικά όπως τα 12GB μνήμη RAM και η ένατη έκδοση του λειτουργικού της Google, Android Pie.

Όπως αναγράφεται στις πληροφορίες των benchmark, το smartphone της Xiaomi τροφοδοτείται από μία μητρική με κωδική ονομασία “msmnile”, η οποία εμφανίζεται και στους Snapdragon 855 και 855+ της Qualcomm. Αφού όμως το απλό Black Shark 2 ενσωματώνει τον απλό 855, αναμένεται η Pro έκδοση να διαθέτει τον αναβαθμισμένο και ειδικά για mobile gaming, Snapdragon 855+.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν οι μόνες αλλαγές που θα γίνουν θα αφορούν το chipset.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης