Samsung Galaxy Note 10: Renders μας δίνουν μια πρώτη γεύση των χρωμάτων

Techblog.gr

Τις τελευταίες μέρες αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για την Samsung Galaxy Note 10 σειρά. Εκτός από τα press renders αποκαλύφθηκε και το πρώτο teaser video, το οποίο μας δείχνει πως μπορεί το Galaxy Note 10 να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική δουλειά.

Τα τελευταία renders που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν τις αποχρώσεις του Note 10. Τα renders αποκαλύπτουν μία smartphone σε μαύρο χρώμα και μπλε χρώμα. Επιπλέον επιβεβαιώνουν μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που θα απουσιάζουν από την Note 10 σειρά όπως το Bixby button, άγνωστο παραμένει όμως αν θα απουσιάζει το audio jack.

Χθες το απόγευμα αποκαλύφθηκαν και οι πρώτες πληροφορίες για την κοστολόγηση των Galaxy Note 10 και Note 10+, από τις οποίες προκύπτει ότι το απλό Note 10 θα ξεκινάει από τα 999 ευρώ ενώ το Note 10+ από τα 1.149 ευρώ.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η πολυαναμενόμενη σειρά της Samsung θα αποκαλυφθεί στις 7 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη στο γνωστό αν Unpacked event, με την κυκλοφορία των smartphone να γίνεται στις 23 Αυγούστου.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης