OnePlus 6/ 6T: Νέο Open Beta update φέρνει το security patch Ιουλίου

Techblog.gr

Ένα νέο Open Beta update σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε να διαθέτει η OnePlus στα OnePlus 6 και OnePlus 6T smartphone. Τα Open Beta 22 και Open Beta 14 όπως ονομάζονται, είναι οι δύο τελευταίες εκδόσεις των OnePlus 6 και 6T και παρά τις διαφορετικές ονομασίες τα changelogs είναι ακριβώς τα ίδια.

Το τελευταίο update δίνει έμφαση στην βελτίωση και διόρθωση των feature και επίσης προσθέτει ένα και μοναδικό feature καθώς και το security patch Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα το νέο feature είναι ένα clock widget το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στην αρχική οθόνη. Επίσης, η OnePlus Switch εφαρμογή υποστηρίζει πλέον περισσότερους τύπους δεδομένων και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη, όταν αυτός αποφασίσει να αγοράσει ένα νέο smartphone να μεταφέρει όλα τα του τα αρχεία την παλιά του συσκευή στην καινούργια.

Επιπλέον, το update θα διορθώσει μερικά προβλήματα που συνάντησαν μερικοί χρήστες με την κάμερα όταν χρησιμοποιούσαν την quick reply λειτουργία σε landscape mode. Τέλος, η OnePlus βελτίωσε την OnePlus File Manager εφαρμογή καθώς και το UI και bottom navigation.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης