Mi A3: Η Xiaomi ετοιμάζει την κυκλοφορία, τονίζει πως θα είναι “εξαιρετική περίπτωση”

Techblog.gr

Η σειρά Mi A της Xiaomi έχει κερδίσει εκατομμύρια φίλους ανά τον κόσμο. Ως μια “οικογένεια” οικονομικών smartphones που λειτουργούν με stock Android, τα μοντέλα αποτελούν εξαιρετικές value-for-money περιπτώσεις, ακόμα και για τους πλέον δύσπιστους. Καθώς ο καιρός περνάει, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την επισημοποίηση του νεότερου εκπροσώπου της σειράς, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Mi A3. Ο Κινέζος κολοσσός της τεχνολογίας γνωρίζει πολύ καλά τις προσδοκίες του κοινού για το επερχόμενο smartphone του και γι’αυτό ακριβώς τον λόγο κάνει… tease, θέλοντας να κεντρίσει τα βλέμματα, ενόψει της επισημοποίησης του.

Συγκεκριμένα, η Xiaomi προχώρησε στην ανάρτηση ενός Tweet που έγραφε πως “αν πιστεύατε ότι το Mi A2 ήταν μια τρελά καλή περίπτωση, τότε ετοιμαστείτε για το Mi A3”, κάνοντας μάλιστα αναφορά στον γνωστό YouTuber “Unbox Therapy” ώστε ο ίδιος να προχωρήσει σε review της συσκευής μόλις εκείνη ανακοινωθεί. Με λίγα λόγια, η Xiaomi είναι βέβαιη πως το Mi A3 θα γίνει άλλο ένα Best Seller, όπως τόσα και τόσα μοντέλα της. Πριν από λίγες ώρες, μάθαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο smartphone και συγκεκριμένα κάποια εκ των χαρακτηριστικών του.

Σε περίπτωση που το Mi A3 ενσωματώνει AMOLED οθόνη, έναν ισχυρό upper mid-range επεξεργαστή και ανταγωνιστική κάμερα, όλα αυτά στο δελεαστικό τιμολογιακό εύρος των προηγούμενων μοντέλων, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα μιλάμε για (ίσως) το πιο value-for-money μοντέλο της αγοράς. Μέλει να μάθουμε αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού, καθώς και τον τελικό σχεδιασμό, κατά την επίσημη παρουσίαση του από την Xiaomi. Η εταιρεία τονίζει πως η ανακοίνωση είναι κοντά. Οπότε, αναμένουμε περισσότερα από την ίδια, σύντομα!

Πηγή

Techblog.gr

Τάσος Νικολακόπουλος