EMUI 10: Θα είναι σίγουρα βασισμένο σε Android Q και μάλλον θα το δούμε στις 9 Αυγούστου

Techblog.gr

Πρόσφατα η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε τη Huawei Developers Conference που θα λάβει χώρα στην Κίνα μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου. Ακολουθόντας τα βήματα της Google και της Apple, έτσι και η Huawei την πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα κάνει ένα keynote, στο οποίο οι φήμες ήθελαν να πραγματοποιήσει μία μεγάλη ανακοίνωση.

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, διότι η Huawei ενημέρωσε την ιστοσελίδα της Huawei Developers Conference 2019, και καταχώρησε μία αναφορά για την παρουσίαση του EMUI 10.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικά νέα τόσο για την κινέζικη κατασκευάστρια όσο και για όλους τους κατόχους Huawei smartphones. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιο θα είναι το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ Huawei και Google.

Σύμφωνα με φήμες, το EMUI 10 ακολουθεί την γνωστή φιλοσοφία του UI της εταιρείας, και θα αποτελεί αναβάθμιση του EMUI 9.1, το οποίο αναμένεται να τρέχει σε 230 εκατομμύρια συσκευές όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση τους. Επίσης, περιμένουμε ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη στην εφαρμογή της κάμερας, προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και βελτίωση της ταχύτητας απόκρισης.

Προφανώς το EMUI 10 θα είναι βασισμένο στο Android Q, οπότε η ενημέρωση θα έρθει και με όλες τις βελτιστοποιήσεις που έχει προσθέσει η Google στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι να περιμένουμε από το EMIUI 10, ποιες συσκευές θα αναβαθμίσει η εταιρείας και πότε θα κυκλοφορήσει. Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να μάθετε τα νέα πρώτοι από όλους.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος