Άγνωστο Oppo με Snapdragon 665 και 5.000mAh μπαταρία έλαβε πιστοποίηση Bluetooth 5.0

Techblog.gr

Ανακαλύφθηκε η καταχώρηση ενός νέου Oppo smartphone, το οποίο πέρασε από την πιστοποίηση του Bluetooth SIG. Ως συνήθως η καταχώρηση αποκαλύπτει τον αριθμό μοντέλου της συσκευής, ο οποίος είναι CPH1931, και την έκδοση Bluetooth, που είναι 5.0.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η καταχωρηση κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών, διότι ο αριθμός μοντέλου της συσκευής υπάρχει ήδη και ανήκει στο Oppo R15 Pro ή όπως είναι επίσης γνωστό Oppo R15 Dream Mirror Edition. Ακόμη κι αγνοήσουμε το γεγονός ότι ο αριθμός μοντέλου ανήκει σε άλλο smartphone, η Oppo είχε δηλώσει ότι η σειρά R είναι επισήμως νεκρή. Οπότε, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ξεπερνώντας το θέμα με τον αριθμό μοντέλου, προκαλεί εντύπωση ότι το Oppo CPH1931 είναι το πρώτο smartphone της εταιρεία που διαθέτει τον Snapdragon 665. Επιπλέον, η συσκευή έχει FullHD+ οθόνη 6,5 ιντσών, τρέχει ColorOS 6.1 βασισμένο στο Android 9 Pie και τροφοδοτείται από 5.000mAh μπαταρία.

Από πλευράς συνδεσιμότητας το Oppo CPH1931 υποστηρίζει quad-band 2G, tri-band 3G, 7-band FDD-LTE, και quad-band TD-LTE. Προς το παρόν αυτές είναι όλες οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το μυστηριώδες Oppo smartphone. Ωστόσο, από τη στιγμή που έλαβε την πρώτη πιστοποίηση, σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για αυτό σύντομα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος