Το all-screen iPhone δεν θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το 2021

Techblog.gr

Ακόμη μία φορά ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, αποκάλυψε ότι τα iPhone του 2020 θα έχουν μικρότερα notches αφού θα μικρύνει και η TrueDepth κάμερα. Δυστυχώς όμως για τους fan της Apple, η εταιρεία δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποιο all-screen iPhone πριν από το 2021.

Αυτό αναμένεται να επιτευχθεί με under-screen camera και ίσως με την ενσωμάτωση ενός in-display fingerprint scanner ο οποίος θα φέρει πίσω το Touch ID. Για ακόμη μία φορά όμως, η Apple θα αργήσει να φέρει όλες τις νέες τεχνολογίες στα smartphone της, πιθανόν όμως η καθυστέρηση να συνεπάγεται με την ανάπτυξη καλύτερων και πιο αξιόπιστων τεχνολογιών από τις υπάρχουσες.

Όσον αφορά τώρα τα iPhone του επόμενου έτους, αναμένεται να φέρουν για πρώτη φορά την 5G τεχνολογία στο στρατόπεδο του iOS. Το 2020 μάλλον θα είναι και η χρονιά που θα κυκλοφορήσουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα iPhone.

Είναι πολύ νωρίς όμως για να μπορέσουμε με βεβαιότητα να βασιστούμε σε αυτές τις πληροφορίες, ας ελπίσουμε όμως οι αναλυτές να πέφτουν έξω και να δούμε κάποιο all-screen iPhone μέσα στο 2020.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης