Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσαν τα press renders και αποκαλύπτουν κάθε πτυχή της συσκευής

Techblog.gr

Η Samsung έχει προγραμματίσει το Unpacked event των Galaxy Note 10 για τις 7 Αυγούστου. Σχεδόν 1 μήνα νωρίτερα έγιναν leak τα press renders της βασικής έκδοσης ανακαλύπτοντας την σε όλο της το μεγαλείο.

Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy Note 10 φημολογείται εδώ και καιρό, ενώ μόλις πριν ένα μήνα έγινε πάλι leak από τον OnLeaks. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έχουμε στα χέρια μας τα επίσημα renders της συσκευής, χωρίς κανένα watermark.

Μπορεί τα press renders να μην αναφέρουν τις διαστάσεις της οθόνης, αλλά επιβεβαιώνουν όλες τις φήμες και τα leaks. Τελικά το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει οθόνη με punch-hole τοποθετημένο στο κέντρο, ελάχιστα bezels και μικροσκοπικό chin. Σε μελλοντικά leaks ίσως επιβεβαιωθεί και η διαγώνιος των 6,3 ιντσών.

Συνολικά η οθόνη έχει curve σχεδιασμό, και σύμφωνα με τις φήμες η selfie κάμερα θα είναι στα 10MP.

Η Samsung από το Galaxy Note 8 χρησιμοποιεί οριζόντια διάταξη στις πίσω κάμερες των Note. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν με το Samsung Galaxy Note 10. Η εταιρεία αποφάσισε να υιοθετήσει κάθετη διάταξη, παρόμοια με αυτή του Huawei P30.

Οι φήμες θέλουν την κύρια κάμερα να είναι ως συνήθως στα 12MP, με την διαφορά ότι αυτή τη φορά η Samsung θα την εξοπλίσει με τριπλό μεταβλητό διάφραγμα f/1.5, f/1.8 και f/2.4.

Επιπλέον, οι άλλες δύο κάμερες φημολογείται ότι θα είναι μία super-wide-angle στα 16MP και ένας 12MP τηλεφακός ο οποίος θα υποστηρίζει 2x οπτικό ζουμ.

Τέλος, ως τώρα γνωρίζαμε πως το Samsung Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και ασημένιο gradient χρώμα. Ωστόσο τα νέα renders αποκαλύπτουν και μία ιριδίζουσα χρωματική επιλογή με μπλε S Pen.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος