iPhone 12: Leak παρουσιάζει πληθώρα νέων feature

Techblog.gr

Η σειρά smartphone της Apple για το 2019 δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί και οι διαρροές έχουν ήδη ξεκινήσει για τα iPhone 2020. Σύμφωνα με αναφορά ενός αναλυτή, η επόμενη σειρά iPhone και δεν μιλάμε για τον διάδοχο των iPhone XS, θα διαθέτει πολλά νέα feature.

Αναφορά γίνεται στο 5G που όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν θα διαθέτουν τα iPhone 11. Ο αναλυτής θεωρεί ότι η Apple θα καταφέρει να ενσωματώσει το 5G δίκτυο στην iPhone 12 σειρά.

Επιπλέον, το 2020 η αγορά θα γνωρίσει για πρώτη φορά τέσσερα διαφορετικά iPhone εκ των οποίων το ένα θα είναι budget. Φυσικά, αναφερόμαστε στην R σειρά της εταιρείας που ξεκίνησε πέρυσι η Apple με το πρώτο iPhone XR να σημειώνει πολύ καλές πωλήσεις. Όλα τα smartphone αυτής της γενιάς θα ενσωματώνουν OLED panel καθώς και μία ToF κάμερα η οποία έκανε ντεμπούτο με την κυκλοφορία του Huawei P30 Pro.

Παλαιότερα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Touch ID θα επιστρέψει στα iPhone του 2020 και τα smartphone της Apple θα είναι τα πρώτα με SoC στα 5nm.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης