Μουσικές Αυλές – 8ο Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας 8-16 Ιουλίου 2019

Μουσικές Αυλές – 8ο Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας 8-16 Ιουλίου 2019

Ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, το 8ο Μουσικό Σεμινάριο στις Ράχες Ικαρίας. Μέχρι και τις 16 του ίδιου μήνα οι αυλές του Άη Γιάννη στις Ράχες Ικαρίας θα γεμίσουν με ανθρώπους, μουσικές, χορούς, τραγούδια, λογοτεχνικό εργαστήρι και πολλές ζωντανές εκπλήξεις!
“Οι Μουσικές Αυλές είναι ένα ζωντανό μουσικό σεμινάριο που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στις Ράχες Ικαρίας και ήδη τον φετινό Ιούλιο του 2019 συμπληρώνει οκτώ χρόνια λειτουργίας.

Το επίκεντρο του σεμιναρίου είναι το μεγάλο προαύλιο της εκκλησίας «Αϊ-Γιάννης» που βρίσκεται σε μια εξοχική τοποθεσία πολύ κοντά στο χωριό Χριστός Ραχών, ενώ πολλά από τα μαθήματα και τα διάφορα εργαστήρια του σεμιναρίου φιλοξενούνται στις αυλές των σπιτιών της γειτονιάς γύρω από την εκκλησία -εξ’ ου και η ονομασία «Μουσικές Αυλές».

Οι Μουσικές Αυλές προετοιμάζονται και διοργανώνονται κάθε χρόνο χωρίς αναθέσεις και χωρίς σπόνσορες, αποκλειστικά και μόνο χάρη στην προσωπική δουλειά των μελών της Κίνησης Πολιτών Ραχών Ικαρίας, ύστερα από αποφάσεις που λαμβάνονται από κοινού σε τακτικές συνελεύσεις.

Κίνητρο όλων είναι η αγάπη για τη μουσική, καθώς και η διάθεση επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, που θέλουν να συνευρεθούν για να παίξουν μουσική, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να μοιραστούν εμπειρίες”..τονίζουν στο δελτίο τύπου τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Ραχών που είναι οι διοργανωτές των μουσικών αυλών.

The post Μουσικές Αυλές – 8ο Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας 8-16 Ιουλίου 2019 appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb