Ο CEO της Samsung παραδέχεται ότι το Galaxy Fold κυκλοφόρησε πριν την ώρα του

Techblog.gr

Το Galaxy Fold είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung και θα έπρεπε να είναι επιτυχημένο προϊόν ώστε οι καταναλωτές να καταλάβουν και να πειστούν για την χρησιμότητα της νέας τεχνολογίας. Δυστυχώς όμως, η πρώτη κυκλοφορία του δεν πήγε καθόλου καλά αφού οι αναδιπλούμενες οθόνες των OLED panel ξεκίνησαν να σπάνε και να παρουσιάζουν προβλήματα.

Αμέσως η Samsung ανακάλεσε από τους κατόχους όλες τις Galaxy Fold συσκευές με σκοπό να διορθώσει το πρόβλημα. Έναν μήνα μετά, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατάφερε να διορθώσει ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων ωστόσο δεν έχει επανακυκλοφορήσει ακόμη.

Ο CEO της εταιρείας, DJ Koh, παραδέχτηκε ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε το smartphone χωρίς αυτό να είναι εντελώς έτοιμο. Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι του ξέφυγε μία λεπτομέρεια στην foldable συσκευή, η εταιρεία δουλεύει όμως στην διόρθωση των προβλημάτων.

Στην δήλωση του αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται το Galaxy Fold και σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπάρχουν περισσότερα από 2000 πρωτότυπα κομμάτια που περνάνε από ένα τεστ πριν επανακυκλοφορήσει η σειρά στην αγορά.

Δυστυχώς όμως ο Koh δεν αποκάλυψε την ημερομηνία που θα δούμε το αναδιπλούμενο τηλέφωνο στην αγορά εκτιμάται όμως ότι αυτό θα κυκλοφορήσει σχεδόν μαζί με το Note 10 που θα αποκαλυφθεί στις 7 Αυγούστου στην Νέα Υόρκη στο Galaxy Unpacked event.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης