4 τρόποι να εξοικονομήσετε χρήματα στις διακοπές

έξυπνοι τρόποι να μειώσετε τα έξοδα της οικογένειας φέτος το καλοκαίρι

Όλες οι οικογένειες κατά την περίοδο των διακοπών σπαταλούν πολλά χρήματα προκειμένου να περάσουν κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς όλοι μαζί. Μπορούμε όμως με πολύ εύκολο τρόπο να μειώσουμε αρκετά τα έξοδα που κάνουμε καθημερινά όταν είμαστε διακοπές. Αρκεί μόνο να ξεκινήσουμε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι κατάλληλα.
  • Η παραλία

Στις περισσότερες οργανωμένες παραλίες της χώρα μας οι ιδιοκτήτες των παραθαλάσσιων μαγαζιών ζητούν μυθικά ποσά τους καλοκαιρινούς μήνες για σου επιτρέψουν να καθίσεις στον ίσκιο της ομπρέλας που έχουν στήσει. Η ξαπλώστρα δε έχει έξτρα χρέωση. Αυτό συχνά για μια πολυμελή οικογένεια είναι ένα κόστος δυσβάσταχτο, ειδικά αν γίνεται καθημερινά. Η λύση είναι απλή: αναζητούμε ελεύθερες παραλίες στην περιοχή που θα παραθερίσουμε και εξοπλιζόμαστε με μια ομπρέλα θαλάσσης, καρεκλίτσες, ξαπλώστρες και ό,τι άλλο μας αρέσει. Θα διαπιστώσουμε ότι τελικά συμφέρει να αγοράζεις τέτοιον εξοπλισμό! Στα online φυλλάδια προσφορών των καταστημάτων που συγκεντρώνει το Kimbino θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε σε τρομερές εκπτώσεις!

  • Το φαγητό

Τα έξοδα για το καθημερινό φαγητό όταν είμαστε διακοπές σχηματίζουν ένα επίσης μεγάλο ποσό που μπορεί να μειωθεί. Μπορούμε για αρχή να κλείσουμε ένα δωμάτιο που να περιλαμβάνει πρωινό ή να έχει δική του κουζίνα ώστε να ετοιμάζουμε εκεί κάποια από τα γεύματα της ημέρας. Αν έχουμε μαζί μας ένα ψυγειάκι παραλίας μπορούμε να προετοιμάσουμε κι ένα σνακ που θα πάρουμε μαζί για όταν θα πεινάσουμε εμείς και τα παιδιά μετά το μπάνιο. Στο νέο φυλλάδιο the mart θα βρούμε προσφορές σε τυριά και αλλαντικά καθώς και σε είδη συσκευασίας τροφίμων προκειμένου να πάρουμε μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε.

  • Τα θαλάσσια σπορ

Αρέσουν πολύ σε μικρούς και μεγάλους αφού προσφέρουν στιγμές αδρεναλίνης, χαράς και παιχνιδιού. Το κόστος τους όμως συχνά ξεφεύγει κι εδώ έρχεται το δίλημμα: λες όχι και στεναχωρείς τα παιδιά στις διακοπές ή λες ναι και μένεις ταπί; Τίποτα από τα δύο φυσικά. Στο νέο φυλλάδιο πράκτικερ υπάρχει η λύση με αμέτρητα σχέδια σε φουσκωτά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Εκεί θα βρούμε επίσης εξοπλισμό για κάμπινγκ και για την παραλία στις πιο συμφέρουσες τιμές.

  • Η διαμονή

Το πού θα διαλέξουμε να μείνουμε τις ημέρες των διακοπών είναι άμεσα συνδεδεμένο με το συνολικό κόστος. Το airbnb, τα ιστιοπλοϊκά σκάφη και το κάμπινγκ αποτελούν πολύ οικονομικές επιλογές στη χώρα μας ειδικά όταν μιλάμε για πολυμελείς οικογένειες. Μια καλή κίνηση είναι να έχουμε κλείσει αρκετό καιρό νωρίτερα το κατάλυμα που μας ενδιαφέρει σε οικονομική τιμή.

Με όλους τους παραπάνω τρόπους μπορούμε να εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα ενώ ταυτόχρονα θα περνάμε όμορφα στις διακοπές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας μην ξεχνάμε όμως και τον πλανήτη μας. Φέτος το καλοκαίρι το Kimbino μας βοηθάει να προστατέψουμε το περιβάλλον σταματώντας τη χρήση έντυπων φυλλαδίων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση