Εντείνεται η πολιτική δραστηριότητα ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου (video)

Εντείνεται η πολιτική δραστηριότητα ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου (video)

Εντείνουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί την δραστηριότητα τους καθώς απομένουν μόλις 8 ημέρες μέχρι τις εκλογές.

Στην παραλία του Βόλου θα μιλήσει σε λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Το πρωί ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Ζαγορά, όπου επισκέφθηκε τον πρότυπο Συνεταιρισμό «ΖΑΓΟΡΙΝ» και συνομίλησε με αγρότες και σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο ελληνικός λαός δεν θα αφήσει το μέλλον του σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη λεηλασία και την καταστροφή.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ακόμα ότι παρά τις δυσκολίες η κυβέρνηση προχώρησε σε βήματα ουσιαστικής στήριξης του αγροτικού εισοδήματος, ενώ ξεκίνησε και την προσπάθεια ανασυγκρότησης του συνεταιριστικού κινήματος.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Popaganda, σημειώνει  πως, παρά τα όσα λάθη, η δική του κυβέρνηση «ήταν κλάσεις ανώτερη» από αυτές με τις οποίες μπορεί να συγκριθεί, κυβερνήσεις μη κανονικότητας σε περίοδο μνημονίων,  και γι` αυτό και ήταν η μόνη που κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα και να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια.

Απορρίπτει, ακόμη,  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει σε «στρατηγική φόβου», επισημαίνοντας πάντως ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε οδηγήσει 15.000 άτομα σε διαθεσιμότητα και είχε απολύσει σχολικούς φύλακες και εκπαιδευτικούς, ενώ τώρα λέει ότι «είναι καινοτομία η 7ήμερη εργασία».

Μήνυμα ενότητας έστειλε από το Κιλκίς ο Κυρ. Μητσοτάκης, ενώ ανακοίνωσε  πως η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ θα κλείσει με μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδει στην στήριξη της Μακεδονίας.

Το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο, και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας, θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Περιοδεία σε Σαλαμίνα, Πέραμα και Κερατσίνι πραγματοποιεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ενώ κατά την επίσκεψή της στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων τόνισε ότι  «προοδευτικό είναι να μην αφήνεις κανέναν πίσω αβοήθητο».
Αύριο και μεθαύριο, η Φώφη Γεννηματά θα περιοδεύσει στην Κρήτη.

Ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αποτρέπει αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικεί ανακούφιση για τον λαό και να αναπτύσσει τους λαϊκούς αγώνες, ανέφερε χθες ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον ΑΝΤ-1.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί της πολιτικής δραστηριότητας (video)

www.ert.gr

Κυριάκος Καρυώτης