Google Pixel 4: Εμφανίστηκε σε 3 χρώματα

Techblog.gr

Google Pixel, δύο λέξεις οι οποίες όταν ακούγονται αμέσως στο μυαλό έρχονται σκέψεις όπως εξαιρετική κάμερα και κομψό design. Η Google επιβεβαίωσε το πλαίσιο στο οποίο θα τοποθετηθεί η κάμερα της Pixel 4 σειράς και ίσως αυτή η προσέγγιση για την τοποθέτηση των καμερών, “καταστρέψει” το design των smartphone.

Σήμερα, σύμφωνα με φωτογραφίες, το Google Pixel 4 θα κυκλοφορήσει στις Mint Green και White αποχρώσεις. Το power button είναι “ντυμμένο” με κίτρινο και μπλε χρώμα αντίστοιχα. Φυσικά, το smartphone της Google αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε Black απόχρωση με άσπρο power button.

Φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι η σειρά θα αποτελείται από τριπλή κάμερα και punch hole στο μπροστινό μέρος. Εσωτερικά το smartphone θα αποτελείται από τον Snapdragon 855, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, στο Twitter ο γνωστός tipster, OnLeaks αποκάλυψε ότι το Pixel 4 θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη ενώ το 4 XL θα έχει οθόνη παρόμοια με αυτήν του Pixel 3 XL.

Επίσημα στην νέα σειρά Pixel έχει αναφερθεί η Google μόνο για το πλαίσιο της κάμερας. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες προέρχονται από leaksters και tipsters και ίσως αλλάξουν μέχρι η Google να αποκαλύψει την σειρά τον Οκτώβρη.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης