Καλαμάτα: Μουσική βραδιά με το συγκρότημα Chrysoula K. & Púrpura.

Καλαμάτα: Μουσική βραδιά με το συγκρότημα Chrysoula K. & Púrpura.

Στον προαύλιο χώρο του εκθεσιακού χώρου του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας που στεγάζει την ‘’Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια ‘’ ( Σταδίου 64 ) θα πραγματοποιηθεί κύκλος θερινών εκδηλώσεων με τίτλο ‘’…με φως καταμεσής του κόσμου…’’.
Η πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (22 Ιουνίου ) στις 21.30 μ.μ. και θα φιλοξενήσει το γυναικείο συγκρότημα Chrysoula K. & Púrpura, με ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει από τις ελληνικές ακτές μέχρι τις χώρες των Κελτών , την Πορτογαλία, έως και την εξωτική Αργεντινή.

Με μία παράδοξη μίξη μουσικών οργάνων – κανονάκι και λαούτο από την ελληνική παράδοση και τις ορχήστρες της Ανατολικής Μεσογείου, φλάουτο και τσέλο από τη συμφωνική ορχήστρα και τη λόγια μουσική της Δύσης- το σχήμα δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για μία μουσική περιπέτεια έξω από τα συνηθισμένα.

Οι Chrysoula K. & Púrpura έχουν διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία τεσσάρων χρόνων, η οποία περιλαμβάνει εμφανίσεις στο εξωτερικό ( Αυστρία, Φινλανδία, Αυστραλία) και συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς εντός και εκτός Ελλάδας.

Το σχήμα αποτελούν οι :

Xρυσούλα Κεχαγιόγλου : φωνή
Έφη Ζαιτίδου : κανονάκι , φωνή
Μαρία Πλουμή : λαούτο, φωνή
Σοφία Σερέφογλου : φλάουτο
Έλσα Παπέλη : βιολοντσέλλο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Στο κτίριο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας ‘’Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια ‘’ , από Τρίτη 18 Ιουνίου κατά την διάρκεια λειτουργίας του χώρου της Έκθεσης.
Τηλ. 2721086923
Τιμή εισιτηρίου : 20ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

www.ert.gr

Φιλάνθη Λάγιου