Huawei Nova 5 Pro: Teaser επιβεβαιώνει την τετραπλή κάμερα και το AnTuTu αποκαλύπτει specs

Techblog.gr

Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει και τα leaks, τα teasers και οι φήμες πληθαίνουν. Δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των Huawei Nova 5 η εταιρεία δημοσίευσε ένα poster που επιβεβαιώνει την τετραπλή κάμερα, μία καταχώρση στο AnTuTu αποκάλυψε κάποια specs, και pre-sale σελίδα στο Huawei Mall δείχνει δύο παραλλαγές της Pro έκδοσης.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Πρώτα από όλα, η εταιρεία μέσω teaser επιβεβαίωσε ότι τα Huawei Nova 5 θα έχουν 32MP selfie κάμερα. Με το δεύτερο teaser η Huawei αποκάλυψε ότι η Pro έκδοση θα έχει τετραπλή AI κάμερα με 48MP στην κύρια. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τις υπόλοιπες τρεις κάμερες, φήμες αναφέρουν ότι μία εξ αυτών θα είναι ToF αισθητήρας.

Περνώντας στην καταχώρηση του AnTuTu βλέπουμε τον κωδικό μοντέλου SEA-AL10, ο οποίος γνωρίζουμε από το Geekbench ότι ανήκει στο Huawei Nova 5 Pro. Το smartphone σημείωσε score 315.816 πόντους, και θα διαθέτει Kirin 980 με Mali-G76, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, η ανάλυση της 6,39 ιντσών AMOLED οθόνης είναι 2.340×1.080 pixels και θα τρέχει Android 9 Pie.

Όσον αφορά τη σελίδα pre-sale, το Huawei Nova 5 Pro εμφανίστηκε τόσο στο Huawei Mall όσο και στο JD. Και οι δύο σελίδες δείχνουν δύο παραλλαγές της συσκευής με 8GB μνήμη RAM και 128/256GB χώρο αποθήκευσης. Επίσης, το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τέσσερα χρώματα, μαύρο, μωβ, πράσινο, και πορτοκαλί/κοραλί.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος