Κτηνωδίες ανθρώπων: Έβαλαν φωτιά σε καταφύγιο σκύλων στην Πάφο

πηγή φωτό: pafosnet.com

Φωτιά σε καταφύγιο σκύλων στην Πάφο έβαλαν ανεγκέφαλοι, όπως κατήγγειλε το Κόμμα για τα Ζώα. Η εγκληματική πράξη είναι αδιανόητη, σημειώνεται στην ανακοίνωση, και κανένας άνθρωπος λογικός μπορεί να προχωρήσει να κάψει ζωντανά ζώα τα οποία βρέθηκαν εκεί σε αυτό το καταφύγιο για να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία γιατί από ανθρώπινο χέρι βρέθηκαν εκεί ως εγκαταλελειμμένα.

Καταδικάζοντας με τον πιο έντονο τρόπο το συμβάν, το Κόμμα για τα Ζώα απευθύνει επίσης έκκληση για άμεση βοήθεια στο καταφύγιο, που βρίσκεται στην περιοχή Τρεμιθούσας, μέσω φιλοξενίας ή υιοθεσίας των σκύλων που κινδύνεψαν από την κακόβουλη αυτή πράξη.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου κατάγγειλε ήδη την υπόθεση στο Αρχηγείο Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ζητώντας άμεση διερεύνηση του συμβάντος. Παράλληλα ο πρόεδρος του, επισκέπτεται σήμερα το καταφύγιο στην Πάφο και θα έχει συνάντηση με τους διαχειριστές του καταφυγίου, αλλά και με αρμοδίους της Αστυνομίας Πάφου.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, συμμερίζεται τον πόνο για την τραγωδία αυτή και μαζί με την διαχειρίστρια του καταφυγίου απευθύνει έκκληση για άμεση βοήθεια όλων των απανταχού φιλόζωων που μπορούν και θέλουν να φιλοξενήσουν ή ακόμα καλύτερα να υιοθετήσουν και να πάρουν υπό την προστασία τους ένα από τα σκυλάκια που κινδύνεψαν από αυτή την κακόβουλη πράξη.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα έχει σήμερα επαφή και με τον Υπουργό Γεωργίας στον οποίο απηύθυνε έκκληση για να βρεθεί νέος χώρος για να μεταφερθεί το καταφύγιο.

πηγή: pafosnet.com

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση