Samsung Galaxy Tab A (2019): Νέα έκδοση με Snapdragon 429, 2GB RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης

Techblog.gr

Πριν λίγες ημέρες είδαμε leak για την καταχώρηση ενός Samsung tablet στο Geekbench. Σύμφωνα με φήμες, το tablet αυτό θα είναι το Samsung Galaxy Tab S5 και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Ωστόσο, έκαναν την εμφάνιση τους νέα leaks και αναφορές που θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί ένα ακόμη tablet.

Νωρίτερα φέτος η εταιρεία κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy Tab A (2019) και οι αναφορές θέλουν να πρόκειται για μία νέα έκδοση αυτής της συσκευής.

Σύμφωνα με το Bluetooth SIG, υπάρχουν πέντε διαφορετικά μοντέλα της νέας έκδοσης του Samsung Galaxy Tab A. Τα τέσσερα από αυτά υποστηρίζουν LTE και το ένα μόνο WiFi.

Η καταχώρηση στην ιστοσελίδα αποκαλύπτει επίσης ότι όλες οι συσκευές θα έρθουν με Bluetooth 4.2. Επιπλέον, ένα από τα πέντε μοντέλα καταχωρήθηκε στο Wi-Fi Alliance όπου και μάθαμε ότι η συσκευή θα τρέχει Android 9 Pie.

Δυστυχώς το Bluetooth SIG και Wi-Fi Alliance δεν έδωσαν πολλές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Ωστόσο, ένα από τα μοντέλα πιστοποιήθηκε από την Google ως Android Enterprise Recommended device και η καταχώρηση αυτή μας αποκάλυψε πολλές πληροφορίες.

Αρχικά, το Samsung Galaxy Tab A θα έχε 8 ιντσών οθόνη, με ελάχιστη ανάλυση 1280 x 800, 2GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Το νέο tablet θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 429 και εξαιτίας της μικρής ανάλυσης δεν θεωρούμε ότι θα υποστηρίζει S-Pen.

Επίσης, η συσκευή φαίνεται να έχει μία κάμερα στη μπροστινή πλευρά και θεωρητικά μία στην πίσω, χωρίς όμως να ξέρουμε χαρακτηριστικά.

Τέλος, προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Tab A ή πόσο θα κοστίζει. Ωστόσο, από τη στιγμή που είναι budget tablet αναμένουμε η τιμή του να μην ξεπερνάει τα $150 ή 130€.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος