Lenovo Folding PC: Το αναδιπλούμενο laptop σε ακόμα ένα hands-on video

Techblog.gr

Αν είστε λάτρεις των unboxing, σας αρέσει να βλέπετε να ξεπακετάρουν αλλά και να ξεπακετάρετε προϊόντα τότε σίγουρα θα γνωρίζετε και το κανάλι UnboxTherapy στο Youtube. Στο πιο πρόσφατο βίντεο, ο Lewis δοκιμάζει το Folding PC που ετοιμάζει η Lenovo και θα κυκλοφορήσει το 2020 και παρόλο που πρόκειται για ένα πρωτότυπο το laptop ανεβάζει τις προσδοκίες.

Το αναδιπλούμενο laptop της Lenovo μοιάζει όπως αναφέρει και ο Lewis, με το X1 tablet της εταιρείας και αφού διπλώσει έχει μέγεθος κανονικού τετραδίου με δερμάτινη υφή. Το folding display ανήκει στην LG, έχει ανάλυση 2K και aspect ratio 4:3, το panel είναι OLED και συνολικά μετράει 19.2 ίντσες με το δίπλωμα να γίνεται ακριβώς στην μέση δηλαδή στις 9.6 ίντσες. 

Σε αυτό το Folding PC πιθανώς να μπορεί να ενσωματωθούν και διάφορα αξεσουάρ όπως πληκτρολόγιο και ποντίκι. Το ίδιο το laptop όμως θα μπορεί να “καθίσει” από μόνο του σε γωνία 90 μοιρών ώστε το μισό να χρησιμοποιείται ως οθόνη που θα προβάλει το Word για παράδειγμα ενώ στο άλλο μισό θα εμφανίζεται ένα virtual πληκτρολόγιο.

Ποια είναι η γνώμη σας μπορούν αυτού του είδους οι συσκευές να μπούνε στην ζωή μας; Θα χρησιμοποιούσατε ένα τέτοιο laptop;

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης