Google Pixel 4 XL: Renders δείχνουν τον πιθανό τελικό σχεδιασμό με διάφανο LED logo στο πίσω μέρος

Techblog.gr

Πριν λίγες ώρες η Google αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα render των Pixel 4, το οποίο επιβεβαίωνε τη φήμη ότι η εταιρεία υιοθέτησε τον σχεδιασμό των πίσω καμερών των iPhone 2019.

Αρκετοί αναρωτιούνται γιατί ο τεχνολογικός κολοσσός έπραξε κάτι τέτοιο και η δημοφιλέστερη άποψη είναι ότι το έκανε για να προλάβει περισσότερε φήμες οι οποίες ίσως προκαλέσουν αρνητική διαφήμισης.

Βέβαια, θα μπορούσε να ισχύει και η δεύτερη πιο δημοφιλής άποψη ότι ήθελε να δείξει πως τα Google Pixel 4 δεν θα έχουν τόσο άσχημο module όσο τα iPhone 2019. Όπως και να έχει, η Google κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα.

Ο Concept Artist Antoine Collignon δημιούργησε μία σειρά από ιδιαίτερα λεπτομερή renders των Google Pixel 4, βασισμένα στα leaks των ημερών.

O Antoine Collignon διατήρησε το πίσω μέρος των συσκευών σχεδόν άδειο, καθώς στην πάνω γωνία βλέπουμε το τετράγωνο module το οποίο θα φιλοξενείς τις τρεις ή τέσσερις κάμερες των Google Pixel 4.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Antoine Collignon δεν πρόσθεσε κάποιον κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, διότι οι φήμες θέλουν τα Google Pixel 4 να έχουν in-display fingerprint scanner.

Στα renders παρατηρούμε αισθητή διαφορά σε σχέση με τις μέχρι τώρα φήμες. Ο Antoine Collignon έβαλε στις συσκευές ιδιαίτερα μικρά bezels, δεν σχεδίασε κάποιο notch ή punch hole, και πρόσθεσε την κάμερα στο ιδιαίτερα μικρό κούτελο της συσκευής.

Κατά τα άλλα, ο Antoine Collignon δεν σχεδίασε καμία θύρα και λίγο αργότερα δημοσίευσε μερικά ακόμη renders στα οποία αποκάλυψε τη σκέψη του για το πόσο φοβερό θα ήταν αν το λόγο της Google ήταν διάφανο και διέθετε LED φωτισμό.

Εσείς τι πιστεύετε? Πόσο κοντά μπορεί να έπεσε ο Antoine Collignon; Πόσο φοβερό θα ήταν αν όντως τα Google Pixel 4 είχαν ένα διάφανο LED λογότυπο;

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος