Samsung Galaxy S9 και S9+: Έρχεται Night mode με το τελευταίο update

Techblog.gr

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν αλλάζουν το smartphone τους κάθε χρόνο παρόλα αυτά θέλουν την τελευταία λέξη όσον αφορά το software. Έτσι και η σειρά Galaxy S9 της Samsung με αναμένεται να δεχθεί το security patch του Ιουνίου 2019 που φέρνει βελτιώσεις της κάμερας και την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού.

Αν αφήσουμε το hardware στην άκρη η μεγαλύτερη προσθήκη που δέχθηκε η Galaxy S10 σειρά είναι το Night Mode και μέχρι τώρα ήταν exclusive χαρακτηριστικό της σειράς. Με το security patch του Ιουνίου το mode θα έρθει και στην Galaxy S9 σειρά.

Παράλληλα θα βελτιωθεί και η front facing κάμερα που χρησιμοποιείται για selfie αφού θα προστεθεί μπάρα για την προσαρμογή του θολώματος ή όπως είναι γνωστό το blur του background και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την Live Focus λειτουργία. Τέλος, το update θα βελτιώσει και τον QR code αναγνώστη.

Το security patch όμως θα αντιμετωπίσει 11 vulnerabilities στο software της Samsung και ακόμη 8 security issues που βρέθηκε στο Android OS. Επίσης διορθώνει και πάνω από 12 high-risk vulnerabilities.

Το νέο firmware με version number G965FXXU5CSF2 / G965FOXM5CSF2 / G965FXXU5CSF2 για τα διαφορετικά Galaxy S9 που υπάρχουν στην αγορά θα ξεκινήσει να διατίθεται αρχικά στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες και αργότερα αναμένεται να έρθει και στις υπόλοιπες περιοχές.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης