OnePlus 5, 5T, 6 και 6T: Η τελευταία Open Beta φέρνει το Digital Wellbeing και το Fnatic mode

Techblog.gr

Η OnePlus ενημερώνει τακτικά το OxygenOS με νέα χαρακτηριστικά, δεν ξεχνά ποτέ να προσφέρει στους χρήστες τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας, και πάντα φροντίζει να διατηρεί ενήμερες ακόμη και τις πιο παλιές συσκευές της.

Ένα από τα σημαντικότερα στάδια της ενημερώσεις του OxygenOS είναι το πρόγραμμα Open Beta, που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν τις πρώιμες εκδόσεις και να προσφέρουν πολύτιμο feedback στην OnePlus.

Αυτήν την περίοδο η OnePlus δοκιμάζει το Digital Wellbeing και το Fnatic mode στα OnePlus 5/5T και 6/6T. Η εταιρεία διέθεσε την Open Beta 34 και 32 για τα πρώτα, και την Open Beta 20 και 12 για τα νεότερα μοντέλα.

Το Digital Wllbeing επιτρέπει στους χρήστες να έχουν επίγνωση του χρόνου που ξοδεύουν στο τηλέφωνό τους, καταγράφοντας τη χρήση που κάνουν με βάση τις φορές που ξεκλείδωσαν τη συσκευή, το χρόνο που αφιέρωσαν σε κάθε app και τις ειδοποιήσεις που έλαβαν ανά εφαρμογή.

Επιπλέον, το Digital Wellbeing έχει χαρακτηριστικά όπως το Wind Down το οποίο βοηθά τους χρήστες να μειώσουν τη χρήση της συσκευής ενώ έχουν πέσει στο κρεβάτι, διότι μετατρέπει τα χρώματα της οθόνης σε αποχρώσεις της κλίμακας του γκρι.

Η λειτουργία Fnatic έκανε το ντεμπούτο της στο OnePlus 7 Pro και στη συνέχεια η εταιρεία το έφερε στα OnePlus 6/6T. Το Fnatic mode έχει ως στόχο να ενισχύσει την απόδοση της συσκευής και του δικτύου ώστε να προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία gaming.

Πέραν όλων αυτών, η εταιρεία θα αναβαθμίσει στο Android Q τα OnePlus 5/5T, και θα φέρει στις συσκευές τα ZenMode, Screen Recorder, DC Dimming και RAM Boost, μία σειρά χαρακτηριστικών που διαθέτει ήδη το OnePlus 7 Pro.

Όπως είναι λογικό, οι τελευταίες Open Beta περιέχουν τις ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου του Android.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος