Samsung Galaxy Note 10: Θα ανακοινωθεί 10 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει 25 του ίδιου μήνα;

Techblog.gr

Η Samsung εδώ και χρόνια στην αρχή του έτους κυκλοφορεί τη σειρά Galaxy S και στο δεύτερο εξάμηνο το Galaxy Note που συνήθως έχει καλύτερες επιδόσεις. Φέτος, από τις αρχές του έτους λέγεται ότι η Samsung θα σπάσει την παράδοση και για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει πολλαπλά μοντέλα στη σειρά Galaxy Note.

Μέχρι τώρα οι φήμες θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy Note, δύο 4G LTE και δύο 5G. Επίσης, περιμένουμε να δούμε δύο βασικές και δύο Pro εκδόσεις.

Πέραν όλων αυτών, τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν 360 render βίντεο των δύο συσκευών από τον γνωστό leakster OnLeaks και το PriceBaba. Τα renders επιβεβαιώνουν ότι οι συσκευές θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, μόνο που η Pro έκδοση θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και μία επιπλέον πίσω κάμερα.

Επιπλέον, τα renders αυτά επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι η εταιρεία δεν θα εξοπλίσει τα Samsung Galaxy Note 10 με κλασική θύρα ακουστικών ή κουμπί για τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, Bixby.

Σε συνέχεια των leaks, πρόσφατες πληροφορίες από τη Νότια Κορέα θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει φέτος τα Galaxy Note 10 στις 10 Αυγούστου. Με δεδομένο ότι η εταιρεία είχε παρουσιάσει το Samsung Galaxy Note 9 στις 9 Αυγούστου, δεν αποκλείεται η παραπάνω πληροφορία να ισχύει.

Αν όντως η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί, τότε είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Note 10 στις 25 Αυγούστου, διότι πέρυσι είχε διαθέσει το Galaxy Note 9 στις 24 Αυγούστου. Οι ημερομηνίες αυτές δεν είναι και τόσο κοντά, αλλά βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, οπότε σύντομα θα μάθουμε τι ισχύει και τι όχι.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος