Xiaomi Redmi 6 Pro και Redmi Note 5 Pro: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 9 Pie

Techblog.gr

Τον Μάρτιο, η Xiaomi άρχισε να κάνει σταδιακά διαθέσιμη την beta έκδοση του Android 9 Pie για τα Xiaomi Redmi 6 Pro και Xiaomi Redmi Note 5 Pro στους χρήστες της Ινδίας που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον. Τώρα όπως φαίνεται λύθηκαν όλα τα bug και η stable ενημέρωση άρχισε να γίνεται διαθέσιμη για όλους τους χρήστες και στις δύο συσκευές.

Ο αριθμός της έκδοσης αναβάθμισης στο Android 9 Pie για το Xiaomi Redmi 6 Pro είναι MIUI 10.3.2.0.PDMMIXM και έχει μέγεθος 1,6GB. Πέρα από την αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση Android, η ενημέρωση περιλαμβάνει το security patch του Μαΐου, την υποστήριξη face unlock για το App lock, τη δυνατότητα να παραμείνουμε στην οθόνη κλειδώματος αφότου χρησιμοποιήσουμε το face unlock και την αποτροπή της επέκτασης της περιοχής ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος. Όπως είναι αναμενόμενο η ενημέρωση έχει και αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων.

Όσον αφορά το Xiaomi Redmi Note 5 Pro, η ενημέρωση έρχεται με την έκδοση MIUI 10.3.1.0.PEIMIXM και έχει επίσης μέγεθος 1,6GB. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης η ενημέρωση φέρνει το security patch του Μαΐου αλλά δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αλλαγή στο MIUI.

Και οι δύο ενημερώσεις είναι προς το παρόν διαθέσιμες για τους χρήστες της Ινδίας, ωστόσο αναμένουμε να γίνουν διαθέσιμες παγκοσμίως σύντομα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος