Οι πρώτοι στη «μάχη» του σταυρού (video)

Οι πρώτοι στη «μάχη» του σταυρού (video)

Κέρδισαν την μάχη των εντυπώσεων και οι πολίτες τους έδειξαν στην προτίμησή τους. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε Αθήνα και Πειραιά που σάρωσαν στην μάχη του σταυρού έχουν ήδη ξεχωρίσει αν και η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί. Στη Θεσσαλονίκη, το θρίλερ για τον υποψήφιο που θα διεκδικήσει το δήμο στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Νίκο Ταχιάο συνεχίζεται, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να προηγείται για μερικές δεκάδες ψήφους του Γιώργου Ορφανού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης με ποσοστό 42,7% εκλέγει 21 δημοτικούς συμβούλους στο νέο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Πρώτη σε σταυρούς στον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» είναι η κόρη του Μιλτιάδη Εβερτ, Αλεξία και ακολουθούν ο Χρήστος Τεντόμας και ο Νίκος Αβραμίδης.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, με ποσοστό 16,97% εκλέγει 8 δημοτικούς συμβούλους. Στις πρώτες θέσεις Ρήγας Αξελός, Δέσποινα Αλεβυζάκη και Κώστας Αλεξίου.

Ο Παύλος Γερουλάνος, με ποσοστό 13,18%, εκλέγει 6 δημοτικούς συμβούλους στην Αθήνα με τη Ρωξάνη Μπέη Καραμπότσου να κόβει πρώτη το νήμα και να την ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Αποστολόπουλος.

Στον Πειραιά με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, πρώτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με 13.215 σταυρούς αφήνοντας πολύ πίσω τον δεύτερο Χρήστο Αγραπίδη.

Από την παράταξη «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» ο Δημήτρης Βλαχάκος έρχεται πρώτος με 2.287 σταυρούς.

Από την παράταξη του Νίκου Μπελαβίλα τη μάχη του σταυρού κερδίζει η Ευαγελλία Δρίτσα Αποστόλου.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Η-Β Παπαϊωάννου
image}

Αφήστε μια απάντηση