Samsung Galaxy S10: Νέα συνεργασία με την Disney για περισσότερα punch hole wallpapers

Techblog.gr

Στην προσπάθεια της να απαλλαγεί από το notch, η Samsung σχεδίασε το punch hole και το χρησιμοποίησε στα τελευταία της flagships, τα Samsung Galaxy S10. Ο όλος σχεδιασμός δεν άρεσε στους χρήστες, οι οποίοι ξεκίνησαν να δημιουργούν μία σειρά από ιδιαίτερα wallpapers που “έκρυβαν” την εγκοπή της οθόνη.

Τελικά, η Samsung δημιούργησε τα δικά τις επίσημα punch hole wallpapers και τα δημοσίευσε στο Galaxy Themes Store, με τα περισσότερα από αυτά να είναι επί πληρωμή. Τώρα η εταιρεία συνεργάστηκε με την Disney για τη δημιουργία punch hole wallpapers εμπνευσμένων από τις ταινίες και τους ήρωες της.

Η απόκρυψη της οπής είναι πολύ εύκολη αν η ταπετσαρία σχεδιαστεί σωστά, απλώς πρέπει κάτι να περιβάλει το punch hole ώστε να το καμουφλάρει. Μερικά παραδείγματα από τα wallpapers που δημιούργησαν η Samsung με την Disney είναι ο Όλαφ από το Frozen, του οποίου το κουμπί κρύβει την κάμερα, και ο Μίκυ που το αυτί του έχει τοποθετηθεί κατάλληλα ώστε να την καμουφλάρει.

Φυσικά, όπως και με τα προηγούμενα punch hole wallpapes, τα περισσότερα από τα επίσημα φόντο που δημιούργησε η Disney είναι επί πληρωμή. Βέβαια, αυτή τη φορά η Samsung επέλεξε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να δοκιμάζουν τα wallpapers για 14 ημέρες, κι αν θέλουν να τα κρατήσουν θα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο.

Ωστόσο, η Samsung ανέφερε ότι τα punch hole wallpapers που δημιούργησε θα είναι δωρεάν τόσο για το Samsung Galaxy S10 όσο και για το S10E. Η μεγάλη έκδοση της σειράς, το Samsung Galaxy S10+ μένει εκτός διότι διαθέτει μεγαλύτερο punch hole, για το οποίο η εταιρεία δεν έχει δημιουργήσει wallpapers.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος