Η μεγάλη εκλογική βραδιά της ΕΡΤ (live)

Η μεγάλη εκλογική βραδιά της ΕΡΤ (live)

Η ψηφοφορία συνεχίζεται δίχως προβλήματα. Όλα βαίνουν ομαλά, τόνισε σχετικά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, ενώ το ίδιο ανέφερε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με βάση την ενημέρωση που έχει από τους δικηγόρους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Δείτε σε απευθείας σύνδεση από την ΕΡΤ1:

Οι πολίτες ψηφίζουν έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο υγείας. Δήμοι, περιφέρειες, ΚΕΠ και γραφεία ταυτοτήτων της αστυνομίας, θα λειτουργήσουν μέχρι το πέρας της ψηφοφορίας, για να εξυπηρετούν τους εκλογείς.

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας αναμένεται να υπάρξουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα με την ανακοίνωση των exit polls. Από το στούντιο της ΕΡΤ, που έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της σε έναν μαραθώνιο μέχρι τα ξημερώματα στον παλμό των εκλογών, ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα δώσει την πρώτη εκτίμηση για την ετυμηγορία της κάλπης.Περίπου στις 9 με 10 το βράδυ αναμένεται να εξαχθεί το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για τις ευρωπαϊκές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές,

www.ert.gr

Ιωάννης Δασκαλάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση