Redmi K20: Θα έχει 4.000mAh μπαταρία, σύμφωνα με δημοσίευση του Γενικού Διευθυντή

Techblog.gr

Η ημέρα κυκλοφορίας του επερχόμενου flagship killer, Demon king ή αλλιώς Redmi K20 είναι μόνο λίγες μέρες μακριά. Φαίνεται η εταιρεία δεν μπορεί να κρατηθεί αφού ο Γενικός Διευθυντής της Redmi και οι υπεύθυνοι των επίσημων κοινωνικών σελίδων της εταιρείας κάθε λίγο δημοσιεύουν και νέες πληροφορίες.

Σήμερα, κυκλοφόρησε μία teaser αφίσα η οποία αποκαλύπτει ότι το Redmi K20 θα έχει 4.000 mAh μπαταρία. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα δούμε τη μπαταρία αυτή στην κανονική, την Pro ή και στις δύο. Επιπλέον, σύμφωνα με αναφορές, το smartphone θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 27W, ένα χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο μόνο στα Xiaomi Mi 9.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα η Redmi επιβεβαίωσε ότι το Redmi K20 θα έχει τον Snapdragon 855, 48MP κύρια κάμερα με υποστήριξη 960fps slow motion και η pop-up selfie κάμερα θα αντέχει 300.000 χρήσεις.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Redmi K20, η συσκευή έχει FHD+ OLED 6,39 ιντσών οθόνη, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και Android 9 Pie. Οι κάμερες λέγεται ότι θα είναι τρεις με τη κύρια να είναι η Sony IMX586, μετά έχουμε έναν 8MP τηλεφακό, 13MP ultra-wide angle φακό και η selfie είναι στα 20MP.

Η επίσημη παρουσίαση του Redmi K20 έχει οριστεί για τις 28 Μαΐου, όπου θα μάθουμε τα πάντα για τον δαίμονα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος