Η Louis Vuitton βάζει οθόνες και browsers σε τσάντες της

Techblog.gr

Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, είδαμε την Louis Vuitton να κυκλοφορεί τσάντα με flexible οθόνες και browsers. Ναι σωστά διαβάσατε. Η εταιρεία που φημίζεται για τον ρουχισμό και τα αξεσουάρ, αποφάσισε να αξιοποιήσει την τεχνολογία και να την ενώσει με τα νέα της προϊόντα. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια της επίδειξης της στην Νέα Υόρκη, είδαμε δύο πρωτότυπα μοντέλα με πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η πρώτη τσάντα που παρουσίασε έχει ελαστική οθόνη AMOLED με ανάλυση 1.920×1.440 pixel και η δεύτερη έχει δύο οθόνες της ίδιας τεχνολογίας. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έμεινε εκεί. Συνεργάστηκε με την εταιρεία Royole, γνωστή για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί αυτές τις οθόνες σε προϊόντα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε οθόνες.

Επιπλέον κατά την διάρκεια της επίδειξης οι οθόνες, έπαιζαν ένα demo με πλάνα από διάφορες πόλεις του κόσμου η προβολή του οποίου έγινε με την βοήθεια browser που είχαν τοποθετηθεί στις τσάντες.

Οι υπεύθυνοι της Louis Vuitton, δήλωσαν, πως ο συγκεκριμένος τύπος οθόνης, είναι ο καμβάς του μέλλοντος και στόχος τους είναι να ενώσουν την τεχνολογία και την μόδα. Ποιος ξέρει ίσως στο μέλλον δούμε smartphones ή tablets να γίνονται ένα με τσάντες και πορτοφόλια.

Πηγή

Techblog.gr

Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου