Δήμαρχος Αθηναίων: Το εμπορικό κέντρο της Αθήνας στο έλεος των βανδάλων

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρουλιάς μίλησε για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο κέντρο της πόλης από μία ομάδα κουκουλοφόρων που διαμαρτύρονταν ώστε να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

«Για μία ακόμη φορά, καταστήματα στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Αθήνας βρέθηκαν στο έλεος βανδάλων. Η αστυνομία -και πάλι- δεν μπόρεσε να αποτρέψει τους κουκουλοφόρους. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Δημότες, επιχειρηματίες και επισκέπτες, έχουν δικαίωμα σε μια πιο ασφαλή Αθήνα».

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρουλιάς καταγγέλλοντας τα όσα τραγικά συνέβησαν στο κέντρο της πόλης από μία ομάδα κουκουλοφόρων που διαμαρτύρονταν ώστε να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Θυμίζουμε ότι μία ομάδα 20 κουκουλοφόρων στις οδούς Ομήρου, Ακαδημίας, Βαλαωρίτου και Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας, μόλις 200 μέτρα από τη Βουλή, το βράδυ της Πέμπτης.

Οι κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν κρατώντας βαριοπούλες και έσπασαν τη βιτρίνα σε μία τράπεζα ενώ προκάλεσαν και ζημιές στην πρόσοψη 13 καταστημάτων.

Oι άγνωστοι φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια απαιτώντας την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Στο σημείο κατέφτασαν μετά από λίγο δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε δέκα προσαγωγές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση