Samsung Galaxy Fold: Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας σύντομα

Techblog.gr

Η Samsung έξέτασε τα ελαττώματα του Galaxy Fold και θα αποφασίσει πότε θα κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone σε μερικές μέρες, δήλωσε ο CEO της Samsung Electronics, DJ Koh.

Ο Koh υποστηρίζει πως η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone στις ΗΠΑ δεν είναι μακριά. Μερικές μέρες νωρίτερα, η Samsung μέσω email ενημέρωσε αυτούς που είχαν προχωρήσει σε προ-παραγγελία του Galaxy Fold πως οι παραγγελίες θα ακυρωθούν αυτόματα αν αυτό δεν έχει αποσταλεί μέχρι το τέλος του Μαΐου.

Ο DJ Koh δεν είπε αν οι αποστολές των Galaxy Fold θα ξεκινήσουν πριν από αυτό το deadline, ο Μάιος όμως τελειώνει σιγά σιγά οπότε σε μερικές μέρες θα γνωρίζουμε.Επίσης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε η Samsung ώστε να κάνει το Galaxy Fold πιο ανθεκτικό.

Οι αλλαγές αφορούν δύο σημνατικά ζητήματα που προέκυψαν. Πρώτον, αντικείμενα που εισέρχονταν στο τηλέφωνο μέσω του μεντεσέ και δεύτερον, την ζελατίνα που έμοιαζε με προστατευτικό κάλυμμα και λανθασμένα προσπάθησαν να βγάλουν οι reviewers. Η Samsung έχει σκοπό να ενισχύει κάποια σημεία του μηχανισμού ανοίγματος-κλεισίματος.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης