Υποδέχθηκε Αυγενάκη ο Βρεττός στο Ολυμπιακό Χωριό: Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Ο κ. Αυγενάκης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συνεχάρη τα τρία σωματεία για τη φροντίδα, τη συντήρηση και τη φύλαξη των κλειστών γυμναστηρίων όλα αυτά τα χρόνια και διαπιστώθηκαν οι τεράστιες δυνατότητες αθλητικής αναβάθμισης που υπάρχουν τόσο στις υφιστάμενες υποδομές όσο και στους περιβάλλοντες χώρους των εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού συζήτησε με τον Δήμαρχο Αχαρνών και τους εκπροσώπους τοπικών και αθλητικών φορέων της περιοχής για τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού κέντρου προς όφελος των δημοτών. Διαβεβαίωσε, μάλιστα, τις διοικήσεις των Σωματείων, ότι σύντομα θα διεξαχθεί νέα συνάντηση, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, για να συνεργαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και να χαραχθεί το πλάνο αξιοποίησης του αθλητικού κέντρου.

Από τη μεριά του, ο κ. Βρεττός ευχαρίστησε τον κ. Αυγενάκη για την επίσκεψη, που είναι η πρώτη κυβερνητικού εκπροσώπου του αθλητισμού στις εγκαταστάσεις μετά από πολλά χρόνια, χαρακτήρισε «στολίδι» για τις Αχαρνές το Ολυμπιακό Χωριό, εξέφρασε το ενδιαφέρον ενεργούς συμμετοχής του Δήμου στην αξιοποίηση του αθλητικού κέντρου και εξήρε τα ειδικά μέτρα της ΓΓΑ για τον αθλητισμό, αλλά και τα γενικότερα της Κυβέρνησης στη μάχη με τον κορωνοϊό.

Απο τα axarnea.gr
———————————————————————————————————————–

Από την συντακτική ομάδα του cu4.gr

Mπορείτε να ακούσετε και την συνεδρίαση με τον δήμο και τους τοπικούς φορείς από το link

Αφήστε μια απάντηση