Samsung Galaxy S10 5G: Έπιασε φωτιά λόγω εξωτερικής ζημιάς, ο κάτοχος λέει ότι έγινε ξαφνικά

Techblog.gr

Το πρώτο 5G τηλέφωνο της Samsung κυκλοφόρησε στην Κορέα πριν από λίγες εβδομάδες και πρόκειται να βγει στην Αμερικανική αγορά από τη Verizon στις 16 Μαΐου. Ωστόσο, ο κάτοχος ενός Samsung Galaxy S10 5G στην Κορέα ισχυρίζεται ότι η συσκευή του κάηκε μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με τον κάτοχο του smartphone, μετά από μόλις έξι μέρες χρήσης το Samsung Galaxy S10 5G άρχισε να βγάζει καπνό, και μάλιστα ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής πάνω στο γραφείο του. Η άμεση αντίδραση του κατόχου της συσκευής ήταν να το αρπάξει και να το ρίξει στο πάτωμα. Όταν τελικά κατάφερε να το πάρει στα χέρια του διαπίστωσε ότι το smartphone είχε καεί και καταστραφεί ολοσχερώς.

Ακολούθως, ο κάτοχος του Samsung Galaxy S10 5G επικοινώνησε με την εταιρεία, η οποία τον παρέπεμψε σε εξουσιοδοτημένο service, που παρέλαβε τη συσκευή για να την εξετάσει. Τελικά, μετά από δύο εβδομάδες το smartphone επιστράφηκε στον κάτοχο του και το service αποφάνθηκε ότι εξετάζοντας τη συσκευή διαπίστωσε ότι “υπάρχουν ενδείξεις εξωτερικών ζημιών”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Samsung Galaxy S10 5G διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που είδαμε ποτέ σε flagship της εταιρείας, καθώς έχει χωρητικότητα 4.500 mAh. Από εκεί και πέρα, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία, διότι η Samsung έχει πικρή εμπειρία με τη θερμική διαφυγή των μπαταριών της από την κυκλοφορία του Note.

Ωστόσο, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, το ότι ένας άνθρωπος ισχυρίζεται ότι η συσκευή πήρε φωτιά χωρίς λόγο, δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα του προϊόντος. Θα πρέπει να υπάρξουν περισσότερες τέτοιες αναφορές πριν φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι όντως φταίει το Samsung Galaxy S10 5G ή/και η μπαταρία του.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος