iPhone 2019: Εμφανίστηκαν online καλούπια θηκών που επιβεβαιώνουν το setup της τριπλής κάμερας

Techblog.gr

Πριν λίγες ώρες δημοσιεύτηκαν στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo δύο εικόνες που δείχνουν τα υποτιθέμενα καλούπια των θηκών των iPhone 2019 ή iPhone XI ή iPhone 11. Λίγο αργότερα η δημοφιλής ιστοσελίδα διαρροών SlashLeaks αναδημοσίευσε τις εικόνες αυτές, οι οποίες παρουσιάζουν τόσο τη μικρή έκδοση, όσο και αυτή με την οθόνη των 6,5 ιντσών.

Τα καλούπια δεν αποκαλύπτουν τίποτα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα, απλώς επιβεβαιώνουν αρκετά από τα leaks. Για παράδειγμα, βλέπουμε ξεκάθαρα την τελική διάταξη της μπροστινής κάμερας. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Apple θα χρησιμοποιήσει στα iPhone 2019 μία 12MP TrueDepth κάμερα, κάτι που κάνει αρκετούς να ελπίζουν ότι το notch θα μικρύνει, αλλά αν τα καλούπια είναι αυθεντικά, τότε τα iPhone 2019 δεν θα έχουν μικρότερο notch από τα iPhone X και XS

Τα καλούπια των iPhone 2019 ανήκουν κατά πάσα πιθανότητα σε κάποια εταιρεία κατασκευής θηκών, η οποία τα δημιούργησε για προσωπική της χρήση. Με δεδομένο ότι η Apple δεν μοιράζεται τις διαστάσεις των συσκευών της με κανέναν κατασκευαστή, πριν αυτές κυκλοφορήσουν στην αγορά, μάλλον η εταιρεία στην οποία ανήκουν τα καλούπια στηρίχτηκε σε κάποια αρχεία CAD που ίσως έχουν διαρρεύσει.

Τα iPhone 2019 θα έχουν το ίδιο design με τα iPhone X και XS, αν και μάλλον η Apple θα χρησιμοποιήσει frosted glass στη πίσω μέρος. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των παλαιών και των νεότερων μοντέλων είναι η τριπλή πίσω κάμερα. Ακολουθώντας τις τάσεις, για πρώτη φορά, η Apple θα χρησιμοποιήσει στα iPhone 2019 έναν ultra-wide φακό, καθώς και έναν αισθητήρα 12MP της Sony με 1.0um pixels. Τέλος, όλο το module της κάμερας θα έχει μία ειδική μαύρη επίστρωση, ώστε να είναι λιγότερο ευδιάκριτη.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος